Casa Judeteana de Pensii Bacau a inceput distribuirea biletelor de tratament pentru seria a VII a anului 2012 | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Casa Judeteana de Pensii Bacau a inceput distribuirea biletelor de tratament pentru seria a VII a anului 2012

22.6.12
Aducem la cunostinta pensionarilor si a asiguratilor care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru aceasta serie si care se afla pe listele de repartitie, ca incepand cu data de 25.06.2012, Institutia noastra distribuie biletele de tratament pentru seria VII a anului 2012, cu data de plecare in statiune 05.07.2012.
Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit pentru aceasta serie bilete de tratament in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, precum si in statiunile pentru care CNPP a finalizat incheierea contractelor de furnizari servicii, respectiv: 1 Mai, Amara, Bala, Baltatesti, Bizusa, Caciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Olanesti, Pucioasa, Nicolina, Sarata Monteoru, Saturn, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Tg. Ocna, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei etc.

Astfel, pentru seria VII a anului 2012, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii, un numar de 426 de bilete de tratament, din care 409 de bilete alocate automat pe baza cererilor inregistrate la institutia noastra, si 17 bilete pentru care nu s-au inregistrat solicitari din partea pensionarilor si asiguratilor, si anume in statiunile Bala, Bizusa, Moneasa, Sangeorz.

Persoanele aflate pe listele de repartitie sunt invitate sa isi ridice biletul de tratament pana pe data de 29.06.2012.

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta cuponul de pensie din iunie 2012 si biletul de trimitere eliberat de medicul de familie.

Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap si „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti.


Casa Judeteana de Pensii Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu