Se întâmplă la Bacău: 20 de olimpici, eliminaţi pentru fraudă la bac | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Se întâmplă la Bacău: 20 de olimpici, eliminaţi pentru fraudă la bac

28.5.12
20 de elevi care au susţinut, luni, prima probă scrisă a bacalaureatului olimpicilor în cele două centre speciale din judeţul Bacău au fost eliminaţi din examen după ce au fost prinşi copiind. Tentativa de fraudă a fost descoperită atât cu ajutorul camerelor de supraveghere din sălile de examen, cât şi cu cel al profesorilor supraveghetori care şi-au făcut datoria, informează Ministerul Educaţiei.
Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bacău, 15 candidaţi au fost prinşi când copiau de pe fiţuici, iar cinci aveau asupra lor telefoane mobile.


Foto: http://www.mediafax.ro/

Luni, în Bacău, a avut loc prima probă scrisă, la limba şi literatura română, din cadrul sesiunii speciale a examenului de bacalaureat, organizată pentru participanţii la olimpiade şi competiţii internaţionale.

Conform datelor furnizate de ISJ Bacău, în cele două centre de examinare au fost prezenţi 878 dintre cei 880 de candidaţi înscrişi, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS).
Sursa: Mediafax

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu