Inventatorul Gheorghe Bordeianu, cunoscut peste hotare, anonim în ţară | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Inventatorul Gheorghe Bordeianu, cunoscut peste hotare, anonim în ţară

7.5.12
Cunoscut şi apreciat peste hotare, însă anonim în România. Gheorghe Bordeianu, inventatorul motorului cu apă, recunoaşte că ţara natală nu i-a oferit şansa de a se remarca şi de a se dezvolta pe plan profesional, însă va continuă sa spere până când va considera că şi-a epuizat toate speranţele. Viseaza la o intreaga industrie pe baza descoperirilor sale, in interiorul granitelor.....1TvBacau

4 Please Share a Your Opinion.:

Anonim spunea...

Tot ce spune acest Om e adevarat...romanii au devenit o natie dezlanata de alergatura fara scrupule dupa cele materiale,si au pierdut sufletul!

Anonim spunea...

daca romanii s-ar implica si ar ajuta pe aproapele lui, acum aveam un trai decent, dar se poate si mai bine. Daca romanii stiau sa-si protejeze inventatorii si geniile, acum eram o tzara care vindeam inventiile cu foarte mult profit ... si traiam regeste, numai dupa urma acestora .... sa nu mai aduc aminte de toate inventiile care Romanii le-au inventat ! sunt destule, cele mai cunoscute fiind avionul si laserul, dar sunt mult mai multe ..... daca stiam sa ne impunem , tot globul trebuia sa ne plateasca taxa de inventatori ... cum este si dreptul de autor la muzica si actorie ... nu ar mai fi trebuit sa ridicam un pai , asa cum arabilor li se dau salarii doar pt ca in solul lor se afla petrolul , iar statul il vinde si imparte cu populatia ... ei stau si traiesc ca pasa hassan !

Anonim spunea...

Pt. cei care doresc sa ajute, sa faca o donatie, sa transmita o vorba buna o pot face la aceasta adresa de email: mbgbordeianu@yahoo.com Va multumim.

Anonim spunea...

Felicitari dl. Gheorghe, un om deosebit...Dumnezeu sa va binecuvinteze.

Trimiteți un comentariu