Evenimente rutiere cu victime | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Evenimente rutiere cu victime

7.5.12
La data de 05.05.2012, în jurul orei 16.40, în timp ce Gabriel R., de 48 de ani, conducea un autoturism în regim de taxi pe Bulevardul Republicii din municipiul Onești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de de mers și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea străzii.

În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi pasageri de 38, respectiv 40 de ani, care se aflau în autoturism.

Aceștia au fost transportați la Spitalului Onești pentru îngrijiri medicale, ulterior una din victime a fost transportată la Spitalul Județean Bacău pentru investigații suplimentare.

Atât conducătorul auto cât și victimele implicate în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întomit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă......INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu