Echipajul municipiului Onesti,Locul al III-lea la faza judeteana “EDUCAȚE RUTIERĂ – EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ” | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Echipajul municipiului Onesti,Locul al III-lea la faza judeteana “EDUCAȚE RUTIERĂ – EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ”

21.5.12
În orașul Comănești s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, faza județeană a concursului național “EDUCAȚIE RUTIERĂ –EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ”, ediția 2012.

Concursul a fost organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Bacău în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bacău, cu sprijinul partenerilor sociali.

La competiție au participat elevi de gimnaziu și de liceu, căștigători ale fazelor locale, desfășurate în perioada 15 aprilie - 11 mai 2012. C

oncurenții au avut de trecut trei probe: proba teoretică a verificării cunoştinţelor de circulaţie, proba de îndemânare cu bicicleta în poligon şi proba parcului-şcoală.

La finalul concursului, în urma punctajelor obținute, juriul a întocmit clasamentul:

- Locul I - Echipajul oraşului Comăneşti ;

- Locul al II-lea - Echipajul municipiului Moineşti ;

- Locul al III-lea - Echipajul municipiului Onesti ;

- Menţiune - Echipajul municipiului Bacau ;

Echipajul din Comănești, format din elevi ai Scolii nr.1 Comăneşti şi Colegiului Tehnic D.Ghica, va reprezenta județul Bacău la faza națională a concursului “EDUCAȚIE RUTIERĂ –EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ”, care se va desfășura la București, în luna iulie.

La finalul competiției toți participanții au primit diplome și premii.

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu