65 de goluri în 4 meciuri | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

65 de goluri în 4 meciuri

20.5.12
Cu o medie de peste 16 goluri pe meci, Divizia de Onești a Campionatului Județean de Minifotbal din Bacău se apropie de configurarea finală a clasamentului care va decide reprezentantele Oneștiului la fazele naționale de anul acesta. Etapa a doua din play-off a fost deschisă de partida dintre Tsunami și Onestin, un meci în care Tsunami a tremurat în prima repriză, echipa adersă preluând de două ori conducerea, cu scorul de 1-0 și respectiv 2-1. Tsunami și-a revenit foarte repede și cu gândul la titlul competiției s-a impus cu un scor categoric, 17-4. Jucătorul meciului a fost nominalizat George Șchiopu.

Seria meciurilor a continuat cu partida dintre CSA Tîrgu Ocna și Kasttel. După ce în etapa precedentă Kasttel a trecut fără drept de apel de lidera campionatului, Roxvapin, Tîrgu Ocna s-a mobilizat la maxim, dorindu-și foarte mult victoria. Jucătorul cheie a fost Florin Berza care a șutat, a pasat și a marcat din toate pozițiile, ajutat fiind și de coechipierul Tudorel Rotaru care a reușit un meci mare. Scor final 9-1 și echipa din Tîrgu Ocna rămâne pe primul loc al Grupei A înainte de partida finală cu Roxvapin.

Un alt meci foarte frumos din punct de vedere al jocului ofensiv a fost cel disputat între Roxvapin și Viitorul Gura-Văii. Apetitul de gol al lui Cristi Borcescu a înclinat balanța în favoarea echipei Roxvapin care nu avea voie să mai facă niciun pas greșit după ce în etapa precedentă a fost ”amendați” de Kasttel. Scor final 18-3.

Derby-ul etapei s-a jucat între R.E.D. 2012 și Emisil Oituz, într-un meci în care echipa din Oituz și-a jucat ultima șansă pentru accederea în semifinalele competiției. Grație unui fundaș de excepție în persoana lui Ion Butnaru, de care nu a trecut absolut nicio minge, și a unui vârf de atac, Iulian Eghet, care a făcut ce a vrut cu apărarea adversă, Emisil Oituz s-a impus cu scorul de 10-3 și are șanse mari să prindă locul doi din Grupa B.

Etapa următoare se va desfășura la sfârștiul săptămânii viitoare după următorul program:
sâmbătă ora 18.00 Emisil Oituz – Onestin Onești
sâmbătă ora 19.00 Tsunami Onești – R.E.D. 2012
sâmbătă ora 20.00 Kasttel – Viitorul Gura Văii
duminică ora 21.00 Roxvapin – CSA Tîrgu Ocna

Echipele din afara Oneștiului s-au impus în această etapă, toate acestea confirmând de-a lungul campionatului prin sportivitate și concentrare maximă pentru fiecare meci, ceea ce practic le-a adus și aceste rezultate”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu