Vineri 13 aprilie – o seară mare pentru oneşteanul Gigel Frone. | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Vineri 13 aprilie – o seară mare pentru oneşteanul Gigel Frone.

13.4.12



 Cel mai mare număr de vizualizări pe Youtube, cele mai multe subiecte şi comentarii în reţeaua de socializare Facebook, Gigel Frone concurentul din Onesti de la Romanii au talent.

Un exemplu de perseverenţă şi încredere în reuşită, Gigel Frone reprezintă, cel puţin la nivel local, un motiv propice de întreţinere, de câteva săptămâni, a unui subiect disputat “Ce este TALENTUL”
Participarea lui Gigel Frone la preselecţiile emisiunii “Românii au talent” a dat scânteia disputei. Astfel s-au format două tabere: una care susţine că Gigel este un Non-talent şi alta care susţine că ar avea ceva talent.
Cert este faptul că el a ajuns în semifinalele concursului, şi mai important a reuşit sa pună pe jar o Romanie întreagă.

3 Please Share a Your Opinion.:

Anonim spunea...

foarte frumos .. merita sa castige...

Anonim spunea...

esti minunat

Anonim spunea...

Cred ca prima parte a cantecului din semifinala a lui Gigel e o prelucrare a melodiei : El Bikini Amarillo – Manolo Munoz, http://www.youtube.com/watch?v=bWpOPQ53-Rc , pasajul din mijloc inca nu l-am descifrat , iar pentru ultima parte inclin sa cred ca este o prelucrare a melodiei : Tico – Tico no fuba http://www.youtube.com/watch?v=Ux5FLoGroUs sau carmen miranda tico tico no fuba http://www.youtube.com/watch?v=Kun_CaMKkqs. Oricum cuvintele din cantec sunt un amestec de italiana, castiliana si te mai miri ce altceva . Daca acestea sunt cantecele care au stat la baza mixajului atunci cu siguranta ii place Dalida, ( interpreteaza ambele cantece )
Astept pareri

Trimiteți un comentariu