Evenimente rutiere cercetate de polițiști | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

18.4.12
În noaptea de 14/15.04.2012, îm jurul orei 01.00, Ion M., de 58 de ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 115, în localitatea Mănăstirea Caşin, l-a acroşat pe G. Ioan, de 49 ani, localnic, care circula în calitate de pieton pe partea carosabilă.

G. Ioan a fost transportat la Spitalul Oneşti, unde a primit îngrijiri mdicale, fără a necesita internare. Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ pentru M. Ion şi 0,78 mg/l alcool pur în aer expirat pentru G. Ioan. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

• La data de 15.04.2012, în jurul orei 23.30, S. Liviu, de 27 ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism taxi pe strada General Radu Rosetti din Onești, la intersecţia cu str. A.I. Cuza nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus pe drumul prioritar de către O. Viorel, de 59 ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto S. Liviu și a pasagerului din autoturismul taxi. Cei doi au primit îngrijiri medicale la Spitalul Oneşti, fără a fi necesară internarea lor. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vtămare corporală din culpă...INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu