Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

30.4.12
Vasile G., de 51 de ani, din Onești a fot depistat de polițiști la data de 28.04.2012, în jurul orei 20.00, în timp ce comnducea un autorism pe strada George Bacovia din Oneşti și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aer expirat şi a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană are are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

• La data de 29.04.2012, în jurul orei 02.00, un echipaj de poliție rutieră l-a depistat Gheorghe A, de 46 de ani, din comuna Helegiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din municipiul Oneşti, având o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană are are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală...INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu