Acțiuni de amploare, în sistem integrat, organizate de polițiști în Bacău și Onești | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Acțiuni de amploare, în sistem integrat, organizate de polițiști în Bacău și Onești

30.3.12
95 de persoane au fost conduse la sediul unităților de poliție în urma unor acțiuni în sistem integrat desfășurate în Bacău și Onești. 19 persoane sunt cercetate pentru săvârșirea unor infracțiuni.

Polițiști de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și investigarea fraudelor, împreună cu reprezentanți ai ITM, ISUJ, ARR, RAR, SDN, DSV și ai OJPC au acționat în data de 29.03.2012, în sistem integrat în zona de competență a municipiilor Bacău și Onești pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională.

În cadrul acțiunii au fost constatate 19 infracțiuni din care 9 în flagrant, au fost legitimate peste 650 de persoane iar 95 dintre acestea au fost conduse la sediul unităților de poliție pentru verificări. În urma abaterilor constatate au fost aplicate 385 de sancțiuni contravenționale și au fost confiscate bunuri în valoare totatlă de 10.224 lei.

În baza autorizațiilor de percheziție emise de Judecătoria Onești polițiștii au efectuate percheziții domiciliare la locuințele Ionuț C., de 24 de ani și Constantin M., de 27 de ani, de unde au fost ridicate mai multe bunuri despre care s-a stabilit că au fost sustrase din locuința unui cetățean din Onești. Cei doi sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

bc.politiaromana.ro

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu