Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Valerian Vreme se intoarce acasa 0 Comments

By Admin
marți, 14 februarie 2012 | Posted in

Dupa ce a condus Ministerul Comunicatiilor , Valerian Vreme l-a predat colegului sau , mai tanar ,Razvan Mustea- Serban. Valerian Vreme a pierdut postul de ministru odata cu schimbarea intregului guvern.

Acesta a postat pe profilul sau de facebook un mesaj pentru sustinatorii sai. In mesaj , fostul ministru al Comunicatiilor , spune ca postul de ministru a fost o provocare grea dar si frumoasa. Valerian Vreme se intoarce acasa , in Onesti.

“Dragii mei,
vineri am predat Ministerul Comunicatiilor tanarului si ambitiosului meu coleg Razvan Mustea-Serban. I-am promis ca voi fi alaturi de el cu toata expertiza si implicarea mea. Am incheiat astfel o perioada grea si provocatoare, dar si frumoasa diin viata mea. Acum voi avea mai putine responsabilitati, deci mult mai mult timp sa ma ocup de voi. Va astept sa imi scrieti pe facebook si pe email …va astept la cabinetul meu de la Onesti…
ma intorc acasa….”


Bacau.net

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Valerian Vreme se intoarce acasa"