Un formator de fotomodele la “Românii au talent” | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Un formator de fotomodele la “Românii au talent”

24.2.12


Vineri seară, la emisiunea “Românii au talent” de la PRO TV, românii s-au întrecut în talente care mai de care mai ciudate. Una dintre senzaţiile serii s-a dovedit a fi Gigel Frone, de 43 de ani, formator de fotomodele.

 Concurentul de la "Românii au talent" Gigel Frone, după ce le-a prezentat pe cele 3 modele care l-au însoţit, a fost de acord să dezvăluie şi câteva dintre trucurile sale de pedagog în această meserie. Adevăratul succes l-a cunoscut însă în momentul în care a cântat o celebră melodie grecească, urmată apoi de una mexicană. Andi Moisescu a mărturisit că a văzut multe acte artistice, dar când credea că le-a văzut pe toate, Gigel Frone avea să-l contrazică. "Încă n-am văzut nimic! a exclamat Andi. Sunteţi cel mai neaşteptat talent!"
Petrecerea a continuat şi în culise, când Gigel Frone le-a cântat lui Smiley şi lui Pavel Bartoş un sirtaki veritabil. Andi Moisescu s-a alăturat şi el dansului grecesc ce s-a încins în spatele scenei.
Dansul fetelor de la Loca n-a putut trece nici el neobservat şi neapreciat, astfel încât, aşa cum a zis Andi Moisescu, "pentru un pachet de 3 minuni, nu poate să vină la replica decât un pachet de da-uri". Fericiţii prezentatori "Românii au talent" s-au bucurat şi ei în culise de îmbrăţişările fierbinţi ale celor 3 fete "loca".

Sursa: ProTv Magazin

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu