Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

U.C.A.M.E. Winter camp - Piatra Neamt jan. 2012 0 Comments

By Admin
vineri, 10 februarie 2012 | Posted inIn perioada 19-22.01.2012, la initiativa clubului Budo Gym Bucuresti, a avut loc la Piatra Neamt prima editie a Taberei de iarna a UCAME (Uniunea Cluburilor de Arte Martiale de Est).
Au fost prezenti aproximativ 120 de sportivi din 10 judete si 11 orase ale tarii. Cluburile prezente la acest eveniment au reprezentat urmatoarele orase: Constanta, Galati, Tulcea, Bucuresti, Sibiu, Zalau, Onesti, Buhusi, Iasi, Bicaz si Piatra Neamt. Printre invitati am avut onoarea si placerea de a avea in mijlocul nostru urmatorii maestri: Shihan Gheorghe Bradu - 5 dan kyokushin, Sensei Gruia Docan - 6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin, Sensei Nicolae Milea - 3 dan kyokushin, Sensei Dan Mancas - 2 dan aikijutsu, Sensei Gabriel Mares - 2 dan ju-jutsu, Sensei Ionut Stefanescu - 3 dan shotokan, sensei Calin Domsa - 2 dan kyokushin, sensei Costin Nicolae - 3 dan enshin-karate, sensei Panuta Nicolae - 3 dan kyokushin.
Programul taberei s-a desfasurat in sistem multiplex in care au fost prezente mai multe stiluri de arte martiale cum ar fi : karate kyokushin, shotokan, aiki jutsu, ju jutsu, taekwondo, enshin karate.
Acesta a avut ca structura 2 antrenamente pe zi, unul dimineata care a cuprins o alergare pe muntele Cozla si exercitii de viteza si forta in sala de sport a clubului Ceahlaul din Piatra Neamt iar dupa amiaza un antrenament tehnic in sistem multiplex unde fiecare stil prezent la aceasta tabara a cautat sa arate pe rand frumusetea ramurii de arte martiale pe care o reprezenta intr-un mod cat mai profesionist posibil.
Pentru acest lucru doresc sa multumesc tuturor antrenorilor prezenti la aceasta tabara pentru daruirea si profesionalismul de care au dat dovada in imparatasirea experientei si particularitatilor stilurilor din care fac parte tuturor celor prezenti.
In prima zi de tabara a avut loc si Adunarea Generala a UCAME unde s-a stabilit calendarul pentru anul 2012 si au fost primiti noi membri in uniune. Aderarea de noi membri in UCAME si manifestarea intentiei altor cluburi de a adera la aceasta organizatie, nu ne face decat sa fim mandri ca munca depusa de membrii fondatori da roade si principiile privind universalitatea artelor martiale care stau la baza fondarii uniunii, isi gasesc ecoul in cat mai multe cluburi din tara. Fiind deja la a 4-a activitate organizata de membrii UCAME in mai putin de un an de zile de la constituirea acesteia, nu putem sa nu observam ca incep sa apara roadele muncii depuse de toti membrii acestei tinere organizatii. Asta inseamna ca atat antrenorii, instructorii cat si elevii care au participat la stagiile UCAME de pana acum, au fost multumiti atat de modul de desfasurare a seminariilor cat si de conditiile oferite, lucru care ne onoreaza si care ne obliga totodata sa mentinem stacheta ridicata si pe viitor. Asadar, le multumim tuturor celor care au dat curs invitatiei organizatorilor si ii asteptam si la stagiile ce vor urma.
In cadrul taberei a avut loc si un examen de grad in stilul karate kyokushin, examen pe care toti cei prezenti l-au promovat dand dovada de calitati tehnice si un spirit de lupta de exceptie.
Tabara s-a incheiat, bineinteles, cu Sayonora Party, unde au fost invitati toti cei prezenti si unde mentinand traditia, s-au impartit diplome, s-a cantat, s-a glumit, s-a socializat si cel mai important este faptul ca ne-am simtit bine cu totii si ne-am bucurat ca ne-am revazut.
In incheiere dorim sa ii felicitam pe toti cei care au participat si au fost alaturi de noi, ii asteptam pe toti la activitatile viitoare ale UCAME.

OSU !!!
Gruia DOCAN
6 dan ju jitsu
3 dan kyokushin
Presedintele Clubului Budo Gym Bucuresti

Preluare budogymclub YouTube

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "U.C.A.M.E. Winter camp - Piatra Neamt jan. 2012"