Au inghetat conductele de apa de prin blocurile din Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Au inghetat conductele de apa de prin blocurile din Onesti

3.2.12
Gerul din ultimele zile a avut ca efect si producerea unor avarii la retelele de apa rece din unele blocuri din Onesti, iar asociatiile de proprietari au solicitat ajutor si din partea furnizorului local, SC Apa-Canal SA.

“Nu a fost vorba de conductele noastre, ci de retelele secundare din acele blocuri in care nu s-au facut izolatiile corespunzatoare la subsoluri – ne-a spus Cornel Fintina, administratorul unic al firnei Apa-Canal SA Onesti. Dar am ajutat si noi la remedierea problemelor, in sensul ca am trimis echipele noastre si uneltele necesare. Conductele noastre, cele din reteaua primara, nu au inghetat, pentru ca sint ingropate la o adincime suficient de mare, insa am mai avut probleme cu masinile din dotare, care pornesc mai greu dimineata”.

Cazurile de conducte inghetate prin blocuri s-au raportat in mai multe zone ale orasului, iar in unele cazuri a fost vorba de avarii doar in anumite apartamente, si nu la nivelul unui bloc intreg. Responsabilitatea, in privinta luarii de masuri in astfel de cazuri, revine asociatiilor de locatari, conform legislatiei in vigoare. (George MARTIN)

Ziarul de Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu