Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

luni, 20 februarie 2012

Acțiuni în Bacău și Onești pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor

Peste 100 de polițiști din Onești și Bacău au acționat în data de 17.02.2012 în zona de competență pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională.

În cadrul acțiunii au fost constatate 16 infracțiuni, au fost legitimate 364 de persoane, au fost conduse la sediul poliției 39 de persoane și au fost aplanate 18 stări conflictuale.

Polițiștii au aplicat 146 de sancțiuni, dintre care 25 celor care au încălcat prevederile Legii 61/1991, 6 au fost aplicate la Legea 12/1990 și 75 celor care au încălcat nomele rutiere.

De asemenea au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Totodată, în cadrul aceleași acțiuni, polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Onești au efectuat, în vederea soluționării furturilor din locuință comise pe raza de competență, două percheziții la domiciliile a doi minori de 17 ani, din comuna Livezi în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Onești.

Din cercetări polițiștii au stabilit că cei doi minori, în perioada decembrie 2011- februarie 2012 au pătruns prin efracție în cinci imobile din localitate de unde au sustras mai multe bunuri.

Astfel în locuințele celor doi suspecți au fost identificate și ridicate, în vederea cercetărilor, bunuri susceptibile a fi sustrase, respectiv aparatură electrică și electrocasnică, scule electrice și un revolver cu butoiaș, fără muniție.

În cauză cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu