Minifotbalul oneștean aproape de start | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Minifotbalul oneștean aproape de start

31.1.12
La finalul lunii februarie la Onești va debuta mult așteptatul campionat de minifotbal organizat sub egida Federației de Minifotbal din România. Meciurile se vor disputa în cadrul noii baze sportive Dribbling, inaugurate la începutul acestui an, și situată chiar în cadrul Complexului Sportiv Municipal.

Astfel iubitorii minifotbalului de pe Valea Trotușului mai au posibilitatea până pe 15 februarie de a se înscrie în Divizia de Onești. Până acum s-au înscris deja 10 echipe, astfel prime 6 echipe care se vor mai înscrie vor fi repartizate în prima ligă valorică, urmând ca restul să formeze din toamna acestui an liga secundă.
”Am luat această decizie prin faptul că timpul nu ne permite să disputăm anumite meciuri preliminare repartizării echipelor în ligi valorice, în schimb sistemul de retrogradare promovare va permite oricărei echipe din eșalonul secund să ia parte la prima ligă. Mai mult decât atât vom organiza și Cupa României unde se vor bate toate echipele din întregul campionat. În acest moment, la prima ediție, s-au înscris deja 10 echipe, toate localitățile de pe Valea Trotușului fiind bine reprezentate, până acum s-au înscris atât echipe din Onești, cât și din Târgu Ocna, Căiuți sau Helegiu”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal.

Campionatul va fi structurat în 15 etape, după care primele 8 echipe vor disputa meciurile din faza play-off-ul în urma cărora cele mai bune echipe vor avea posibilitatea să reprezinte Oneștiul la fazele naționale. De menționat că faza regională, preliminară calificării la turneul final, va fi organizată chiar la Onești, așa că echipele noastre chiar dacă sunt la prima participare într-un campionat de o asemenea anvergură vor avea avantajul terenului propriu.

De menționat că la această competiție NU au drept de joc jucătorii care evoluează în Liga I, II și III de fotbal, minifotbalul fiind destinat exclusiv amatorilor. Vârsta minimă de participare este 16 ani, iar sistemul de joc pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu regulamentul oficial de minifotbal este de 5 jucători de câmp și 1 portar, schimbările fiind nelimitate. Durata unui joc de minifotbal este de 2 reprize a câte 25 de minute fiecare.
Pentru înscrieri puteți să folosiți următoarele numere de telefon 0727.137.053, 0757.504.176 sau direct la baza sportivă Dribbling din Onești.
Regulamentul integral al campionatului poate fi găsit pe site-ul federației http://www.campionateminifotbal.ro/

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Persoane de contact:
Gheorghe Burleanu
Preşedinte
Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Bacău Tel. 0727.137.053, 0757.504.176

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu