Actele pentru infiintarea echipei FCM Dinamo Onesti vor fi semnate astazi | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Actele pentru infiintarea echipei FCM Dinamo Onesti vor fi semnate astazi

27.1.12
Sefii clubului Dinamo Bucuresti vor fi prezenti, astazi, la Onesti, unde se vor semna documentele pentru infiintarea noului club de fotbal din municipiu, FCM Dinamo Onesti, proiect realizat in parteneriat cu municipalitatea onesteana.

“Actele sint deja semnate la Dinamo, dupa cum mi-a confirmat domnul presedinte Badea, si urmeaza sa fie semnate si de partea onesteana, dupa care vor fi depuse la Judecatoria Onesti, apoi se vor aproba si la Consiliul Local Onesti”, ne-a spus Constantin Florian, consilier local la Onesti, fost viceprimar al municipiului si fost jucator de fotbal, unul dintre cei care s-au implicat in realizarea parteneriatului dintre municipalitatea onesteana si clubul Dinamo Bucuresti.

Echipa Dinamo II se afla in cantonament la Onesti, de la inceputul acestei saptamini, fapt care confirma hotarirea dinamovistilor privind infiintarea unei noi formatii in municipiul de pe Trotus. Dinamovistii sint cazati la minihotelul Primariei, din Parcul Sportiv Municipal, masa le este asigurata la pensiunea First Class, pregatirea o fac pe cele doua stadioane din oras, la care se adauga alergarile pe Dealul Perchiu, iar recuperarea o fac la complexul Seasons.

Pentru astazi, de la orle 14,00, a fost programat si un meci amical, pe stadionul “Energia”, in care Dinamo II va juca impotriva echipei FCM Bacau. (George MARTIN)


Ziarul de Bacau

1 Please Share a Your Opinion.:

Anonim spunea...

doamne ajuta. (tudor portar la fcm onesti)

Trimiteți un comentariu