Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

“Uite, vine Mos Craciun” la Onesti! 0 Comments

By Admin
joi, 22 decembrie 2011 | Posted in

Da, Cupa “Uite vine Mos Craciun”, organizata de Liceul cu Program Sportiv Iasi – sectia handbal fete, a ajuns la Onesti. Competitia s-a desfasurat pe doua categorii de varsta: pentru copii nascuti in anul 2000 si pentru cei nascuti in 2001. Clubul nostru a participat cu echipe la ambele categorii, unde a castigat trofeul rezervat “”celor mari” si a terminat pe locul 2 la categoria “celor mici”. Este remarcabil faptul ca ambele echipe au ramas neinvinse in toate cele 8 jocuri disputate (7 victorii si un egal), fiind la un pas de a aduce la Onesti cele doua trofee puse in joc. Suntem oarecum dezamagiti de prestatia unor arbitri care, in ciuda tineretii lor si a lipsei de experienta in a judeca faze de joc – scuzabile, fara indoiala, au avut mari probleme la a contoriza (!!) golurile pe foaia de joc si pe tabela de marcaj. Pentru ei, daca vor citi acest articol, dar mai ales pentru copii care s-au daruit in teren si care la sfarsitul meciului, cu lacrimi in ochi, de nestavilit, nu puteau intelege rezultatul oficial, aceasta este explicatia egalului care a facut diferenta (desigur, de toata jena, dar cat se poate de adevarata)!
Acest lucru, insa, nu stirbeste cu nimic din meritele organizatorilor, prof. Lupan Lenuta si prof. Bura Daniel care, cu pasiune si cu deosebite eforturi, ne-au pus la dispozitie aceast turneu pentru “a oferi posibilitatea viitoarelor handbaliste de a dovedi progresul facut cu pasi mici catre marea performanta” – ca sa citez din programul competitiei. La final, toti copii s-au bucurat de prezenta veritabila a lui Mos Craciun care a impartit cu generozitate daruri pentru toate echipele participante. Suntem deosebit de mandri ca jucatoarea competitiei a fost desemnata Ruxandra Manu iar trofeul pentru cea mai tehnica jucatoare a echipei de piticoate 2001 i-a fost acordat Mariei Abaza. O mentiune speciala trebuie sa fac si pentru Stefania Jipa care, impreuna cu Ruxi, a jucat un handbal de un alt calibru fata de multe dintre participante. Dincolo de aceste nominalizari, turneul a oferit fetelor noastre ocazia de a-si bifa numeroase reusite personale, mici realizari care, cu siguranta, vor cantari greu in dorinta de a continua pe drumul performantei in handbal. Felicitari, piticoatelor!

Clubul Sportiv OK SPORT Onesti

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "“Uite, vine Mos Craciun” la Onesti!"