Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Tatăl Nadiei Comăneci, internat în stare gravă la spital 0 Comments

By Admin
luni, 26 decembrie 2011 | Posted inFoto: http://www.opiniatimisoarei.ro/
Tatăl celebrei gimnaste Nadia Comăneci a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală.

Gheorghe Comaneci a fost internat duminica seara in Spitalul Universitar din Bucuresti, cu hemoragie digestiva. Tatal fostei mari campioane Nadia Comaneci a fost adus in Capitala de la Onesti, unde medicii au incercat sa-l stabilizeze timp de cinci ore.
Gheorghe Comaneci, in varsta de 73 de ani, a fost asteptat in Capitala de fratele Nadiei. Tatal fostei campioane olimpice la gimnastica a fost internat initial la sectia de terapie intensiva a spitalului din Onesti, unde medicii au incercat sa il stabilizeze timp de aproximativ cinci ore. In jurul orei 20.30, tatal Nadiei Comaneci a fost transportat cu o ambulanta la la Bucuresti si internat la Spitalul Universitar.
Potrivit Realitatea TV, Gheorghe Comaneci sufera de mai multi ani de ciroza. Se pare ca acesta si-a neglijat problemele mai vechi de sanatate pe care le avea. Motivul declansarii crizei de acum ar fi alimentatia excesiva de Sarbatori. Gheorghe Comaneci urmeaza sa fie operat si va ramane internat in spital cel putin o saptamana.
Gheorghe Comaneci a divortat de Stefania Alexandrina Comaneci si in ultimii ani se ocupa de vanzarea muraturilor.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Tatăl Nadiei Comăneci, internat în stare gravă la spital"