Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Bază modernă de minifotbal la Onești 0 Comments

By Admin
vineri, 30 decembrie 2011 | Posted in

În data de 4 ianuarie, de la ora 11.00, la Onești se va inaugura o nouă bază sportivă de minifotbal care va avea în dotare cel mai modern teren de minifotbal acoperit din judeţul Bacău. La eveniment vor lua parte fotbaliști cunoscuți.

Baza este situată în Parcul Sportiv Municipal, iar terenul este amenajat cu gazon artificial de ultimă generație aprobat de FIFA și UEFA și dotat cu o instalație de nocturnă modernă. Terenul de joc este singurul din județul Bacău care este acoperit cu o structură tensiostatică care va permite utilizarea terenului atât iarna, cât şi vara în condiţii optime pentru amatorii de minifotbal.

Investiția a fost realizată cu sprijinul și implicarea Federației de Minifotbal din România, Asociației Județene de Minifotbal Bacău și a Primăriei Municipiului Onești. "Pe această bază sportivă putem organiza chiar la Onești un turneu național de minifotbal. Prin minifotbal sperăm să aducem aceeași glorie județului nostru, așa cum fotbalul o făcea în urmă cu mai mulți ani, fie la Bacău, fie la Onești", a spus Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău.
...Adevarul

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Bază modernă de minifotbal la Onești"