Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

  Test

  www.onestivideo.blogspot.ro

  Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


  Showbiz Rightnow!

  Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

„Câinii“ îşi deschid academie la Oneşti 1 Comments

By Admin
joi, 29 decembrie 2011 | Posted in

Foto: adevărul
Dinamoviştii vor inaugura în ianuarie un Centru de Copii şi Juniori în oraşul moldav, iar antrenamentele vor copia exact stilul echipei lui Ciobotariu.

Roş-albii investesc în viitor. După ce baza de pregătire din „Ştefan cel Mare" a lansat fotbalişti ca Marica, Niculae sau Ştefan Radu, acum se va da startul unui proiect care să acopere toată Moldova şi care să „scoată" noile generaţii ale roş-albilor.

Activitatea academiei va fi coordonată de Ioan Sdrobiş, cel care este şi scouter pentru bucureşteni şi care a descoperit mulţi jucători importanţi, printre care şi Cristi Chivu. „Vom face mai multe selecţii şi cei mai buni vor veni la academia noastră. Ne adresăm celor de la 14 ani în sus, dar, dacă, spre exemplu, un puşti care are doar 12 e foarte talentat, atunci va rămâne", a spus Sdrobiş.

„Scopul este ca în fiecare an să promovăm doi - trei fotbalişti şi de aceea, la academie, vom urma exact modelul echipei mari a lui Dinamo, ca antrenamente şi inclusiv ca sistem de joc. Aici, copiii se vor antrena, învăţa, mânca şi, bineînţeles, vor fi cazaţi. Proiectul e în colaborare cu autorităţile din Oneşti, care ne pun la dispoziţie baza, cantine şi un complex hotelier", a explicat „Părintele".

Dinamoviştii au modernizat tot centrul de pregătire pe cheltuială proprie, iar din sezonul următor la Oneşti va activa şi Dinamo III, echipă ce va evolua în liga a patra, dar cu obiectiv, promovarea în al treilea eşalon.

Grupa 1995, turneu în Italia

Dinamoviştii de la grupa 1995 a Centrului de Copii şi Juniori vor participa în perioada 3 - 7 ianurie 2012 la Turneul Internaţional de la Perugia, unde vor înfrunta echipele similare ale cluburilor Napoli, Genoa şi Perugia. „Câinii" vor juca în grupa B, în timp ce în cealaltă urnă se vor întâlni AS Roma, Fiorentina, Udinese şi Paok Salonic.

"Vom face mai multe selecţii. Aici, copiii se vor antrena, învăţa, mânca şi, bineînţeles, vor fi cazaţi.''
Ioan Sdrobiş scouter Dinamo

Ce dotări are baza de la Oneşti

- Două stadioane: CSM şi Energia
- Două terenuri de dimensiuni reduse
- O sală de sport
- Hotel cu 76 de camere
- Două cantine

Sursa: Adevarul

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

1 comentarii for "„Câinii“ îşi deschid academie la Oneşti"

 1. eu sunt din onesti si sunt stelist. mas duce la dinamo 3 ca apoi sa ma transfer de colo colo si sa ajung la steaua.

  CRISTI