[ ]
Latest News Updates
S-a semnat inchiderea depozitelor de deseuri neconforme Onesti, Moinesti, Darmanesti, Comanesti, Targu Ocna si Buhusi si constructia celulei doi a depozitului ecologic judetean din Bacau
Posted by Admin

Dragos Benea, presedintele CJ, si Valentin Feodorov, directorul general al grupului IRIDEX, au semnat, ieri, contractul pentru construirea “Celulei II” si inchiderea depozitelor de deseuri neconforme Onesti, Moinesti, Darmanesti, Comanesti, Targu Ocna si Buhusi. Proiectul valoreaza 54 de milioane de lei si va fi realizat in 24 de luni.


Proiectul de inchidere a depozitelor de deseuri din Onesti, Moinesti, Darmanesti, Comanesti, Tg. Ocna, Buhusi si construirea celulei II a depozitului din Bacau intra in stadiul de executie. Contractul a fost semnat ieri de catre Presedintele CJ Bacau , Dragos Benea si directorul general Iridex Group Constructii , Valentin Feodorov.

Sursa: Bacau.NET

Admin

Cele mai multe stiri din Onesti

0 comentarii for "S-a semnat inchiderea depozitelor de deseuri neconforme Onesti, Moinesti, Darmanesti, Comanesti, Targu Ocna si Buhusi si constructia celulei doi a depozitului ecologic judetean din Bacau"

Lasa un comentariu