Slujbă arhierească şi pelerinaj în parohia Mănăstirea Caşin II din jud. Bacău

Sfânta Mare Muceniţă Ecaterina a fost sărbătorită în mod deosebit în parohia Mănăstirea Caşin II din Protopopiatul Oneşti. Paraclisul acestei parohii şi-a cinstit ocrotitoarea. Slujba Sfintei Liturghii a fost săvârşită de PS Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului.

Cu acest prilej, a fost adusă de la Catedrala arhiepiscopală din Roman racla ce adăposteşte fragmente din moaştele mai multor sfinţi ai Bisericii noastre. Copiii, îmbrăcaţi în costume naţionale au întâmpinat de dimineaţă racla cu sfintele moaşte, care au fost aşezate în Paraclisul “Sfânta Ecaterina” a parohiei Mănăstirea Caşin II.

“La această sărbătoare au venit preoţii de la parohiile din apropiere, alături de credincioşii lor, dar şi corala preoţilor din Protopopiatul Oneşti. În parohia Mănăstirea Caşin II a fost un popas duhovnicesc cu totul aparte. A fost o zi de toamnă târzie, dar o primăvară în sufletele celor care au participat la această sărbătoare”, a relatat PS Ioachim Băcăuanul.

Parohia Mănăstirea Caşin II a marcat împlinirea a 12 ani de când a fost pusă piatra de temelie pentru Biserica cu hramurile “Buna Vestire” şi “Sfântul Simeon Noul Teolog”.

http://www.basilica.ro/ro/stiri/slujba_arhiereasca_si_pelerinaj_in_parohia_imanastirea_casin_iii_din_jud_bacau_3908.html
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Categories

Ordered List

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  2. Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  3. Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate another link velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Definition List

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pages