Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Slujbă arhierească şi pelerinaj în parohia Mănăstirea Caşin II din jud. Bacău 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 26 noiembrie 2011 | Posted in

Sfânta Mare Muceniţă Ecaterina a fost sărbătorită în mod deosebit în parohia Mănăstirea Caşin II din Protopopiatul Oneşti. Paraclisul acestei parohii şi-a cinstit ocrotitoarea. Slujba Sfintei Liturghii a fost săvârşită de PS Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului.

Cu acest prilej, a fost adusă de la Catedrala arhiepiscopală din Roman racla ce adăposteşte fragmente din moaştele mai multor sfinţi ai Bisericii noastre. Copiii, îmbrăcaţi în costume naţionale au întâmpinat de dimineaţă racla cu sfintele moaşte, care au fost aşezate în Paraclisul “Sfânta Ecaterina” a parohiei Mănăstirea Caşin II.

“La această sărbătoare au venit preoţii de la parohiile din apropiere, alături de credincioşii lor, dar şi corala preoţilor din Protopopiatul Oneşti. În parohia Mănăstirea Caşin II a fost un popas duhovnicesc cu totul aparte. A fost o zi de toamnă târzie, dar o primăvară în sufletele celor care au participat la această sărbătoare”, a relatat PS Ioachim Băcăuanul.

Parohia Mănăstirea Caşin II a marcat împlinirea a 12 ani de când a fost pusă piatra de temelie pentru Biserica cu hramurile “Buna Vestire” şi “Sfântul Simeon Noul Teolog”.

http://www.basilica.ro/ro/stiri/slujba_arhiereasca_si_pelerinaj_in_parohia_imanastirea_casin_iii_din_jud_bacau_3908.html

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Slujbă arhierească şi pelerinaj în parohia Mănăstirea Caşin II din jud. Bacău"