Cosmin Tzl – “Lose Your Love” by Sunrise Inc | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Cosmin Tzl – “Lose Your Love” by Sunrise Inc

30.11.11
Astazi va prezentam un nou artist – Cosmin Tzl, vine din Onesti, jud. Bacau, are 18 ani si isi face debutul in muzica cu piesa “Lose Your Love”, produsa de baietii de la Sunrise Inc.
“Colaborarea cu Sunrise Inc a luat nastere in vara anului trecut cand, trimitand demo-uri pe la mai multi producatori, fara nici un raspuns. Ei au fost singurii care mi-au raspuns si mi-au propus sa lucram ceva. Totul s-a concretizat in vara anului 2011. A fost mult de munca si multe repetitii la orele de canto pentru piesa “Lose Your Love”, dar a iesit totul cum imi doream si sper sa placa tuturor, nu neaparat ascultatorilor de gen, ci in general, celor care asculta muzica.” ne-a declarat Cosmin.



Face canto de la 5 ani cu profesorul Eugen Ungureanu, si a participat la diferite Festivaluri de Muzica.

Prima oara s-a intamplat la varsta de 10 ani la Festivalul “Micul Print”, unde a ajuns pana la faza nationala, unde a si luat locul 1. Au urmat si concursuri internationale precum “Ti amo”, unde a participat 4 ani la rand (2006-2009), unde a si obtinut locul 2, dar si Premiul pentru cel mai bun concurent roman, oferit de Wave Music Center (Italia) in 2007, iar in 2008, tot la acelasi concurs, a primit Premiul pentru cea mai buna voce masculina din concurs.

Sursa:Devorator Monden

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu