Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

1.400 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de la un bărbat din Caşin(Video) 0 Comments

By Admin
joi, 10 noiembrie 2011 | Posted in


Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în comuna Cașin. Proprietarul imobilului a fost reținut după ce s-a stabilit că deținea, în scopul comercializării, aproape 1.400 de pachete de țigări provenite din Ucraina și Republica Moldova.

Un bărbat din Caşin (47 de ani) a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de deţinere de produese accizabile în afara antrepozitului fiscal și evaziune fiscală. Omul era suspectat că deține și comercializează prin intermediul întreprinderii individuale țigări marcate necorespunzător.

În urma efectuării percheziției domiciliare polițiștii au ridicat 1.373 de pachete de țigări cu timbre de acciză de Republica Moldova și Ucraina. Cele 27.460 de țigarete au fost predate Direcției Județene pentru Accize și Operațiuni Vamale Bacău care a calculate un prejdiciu adus bugetului de stat de aproximativ 10.000 de lei.

"Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău cu propunere de arestare preventivă", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. Cazul este cercetat de polițiștii de investigarea fraudelor din cadrul IPJ Bacău, în colaborare cu ofițerii Serviciului Județean de Informații și Protecție Internă Bacău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "1.400 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de la un bărbat din Caşin(Video)"