1.400 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de la un bărbat din Caşin(Video) | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

1.400 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de la un bărbat din Caşin(Video)

10.11.11

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în comuna Cașin. Proprietarul imobilului a fost reținut după ce s-a stabilit că deținea, în scopul comercializării, aproape 1.400 de pachete de țigări provenite din Ucraina și Republica Moldova.

Un bărbat din Caşin (47 de ani) a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de deţinere de produese accizabile în afara antrepozitului fiscal și evaziune fiscală. Omul era suspectat că deține și comercializează prin intermediul întreprinderii individuale țigări marcate necorespunzător.

În urma efectuării percheziției domiciliare polițiștii au ridicat 1.373 de pachete de țigări cu timbre de acciză de Republica Moldova și Ucraina. Cele 27.460 de țigarete au fost predate Direcției Județene pentru Accize și Operațiuni Vamale Bacău care a calculate un prejdiciu adus bugetului de stat de aproximativ 10.000 de lei.

"Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău cu propunere de arestare preventivă", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. Cazul este cercetat de polițiștii de investigarea fraudelor din cadrul IPJ Bacău, în colaborare cu ofițerii Serviciului Județean de Informații și Protecție Internă Bacău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu