Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Se cauta solutii pentru "Regenerarea industriala a Romaniei" 0 Comments

By Admin
vineri, 14 octombrie 2011 | Posted in

Oamenii de afaceri, dar si factorii politici la nivel national si international s-au reunit in Bacau, la finele saptamanii trecute, intr-o conferinta vizand "Regenerarea industriala a Romaniei". Evenimentul a fost organizat de Platforma Europeana de Dezvoltare.


Desteptarea.ro


O arena de dezbatere a posibilitatilor de relansare a industriei romanesti - asta s-a dorit a fi conferinta desfasurata la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau, conferinta care vine intr-o perioada in care se vorbeste din ce in ce mai des de un nou episod de criza. Au raspuns invitatiei partenerii din strainatate, Anton Schrag, reprezentantul Comisarului pentru Politica Regionala, Halina Golebicka, sef al Sectiei de Comert din cadrul Ambasadei Poloniei, Tomislav Donchev, reprezentant al Ministerului pentru Managementul Fondurilor Europene din Bulgaria. Din partea autoritatilor romane, au participat Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, Bogdan Manoiu, sef al Departamentului pentru Afaceri Europene din cadrul Guvernului si Sorin Vasilescu, director al Directiei Investitii Straine a Centrul Roman pentru Promovarea Comertului
Discutiile au fost structurate pe sesiuni, prima vizand problematica absorbtiei fondurilor europene iar a doua - rolul sectorului privat in atragerea fondurilor europene. Dupa-amiaza a fost alocata workshopurilor

Profesionalizare si nu politizare
O solutie este investitia in sectorul IT&C, crede si Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme. "Eu cred in regenerarea industriala a Romaniei si as pune pariu pe economie. Si sectorul IT&C are un rol foarte important in relansarea economica a tarii, de aceea, azi cand facem bilantul programelor implementate de Ministerul pe care il conduc realizam ca acele comunitati informate, care au beneficiat de know-how, internet de mare viteza au atras mai multe fonduri europene si au mai multe IMM-uri", a opinat Valerian VremeValerian Vreme, ministru al Comunicaţiilor şi deputat PDL, are 26 de iniţiative depuse şi doar două au dus la modificări legislative, celelalte fiind încă în dezbatere sau respinse definitv.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Se cauta solutii pentru "Regenerarea industriala a Romaniei""