[ ]
Latest News Updates
Dinamo vrea să investească la Oneşti
Posted by Admin

Dinamo s-a gândit că nu ar strica să investească bani în Oneşti. Mai precis, Nicolae Badea a avut o întâlnire cu primarul Oneştiului, Emil Lemnaru, pentru a ajunge la un acord prin care ambele părţi să se implice pentru dezvoltarea unui proiect fotbalistic pe termen lung. Responsabil va fi Ioan Sdrobiş, cel care a încercat şi în vară să-l aducă pe Badea La Bacău, însă tentativa "Părintelui" nu a reuşit.

"Da, au fost discuţii între Nicolae Badea şi Emil Lemnaru", a declarat Ioan Sdrobiş. "S-a ajuns la un acord, primarul Oneştiului spunând că ne va susţine cu baza materiale. Nicolae Badea vrea să investească în zona în specialo în copii, dar Oneştiul va avea şi o echipă în Liga a III-a, din vara anului viitor. Treaba va începe din ianuarie anul viitor existând deja un acord de principiu. În acest moment s-a trecut la acte, juriştii lucrând la contractul de colaborare dintre Dinamo şi Primăria Oneşti"

Din spusele lui Sdrobiş, municipalitatea va pune la dispoziţia centrului bazele sale sportive şi va ajuta la utilităţi, în timp ce Dinamo va asigura partea materială. În discuţie a intrat şi stadionul Mecon, loc în care cei de la Dinamo ar dori să-şi desfăşoare activitatea.

Sursa: BacauSport.ro

Admin

Cele mai multe stiri din Onesti

0 comentarii for "Dinamo vrea să investească la Oneşti"

Lasa un comentariu