Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Casa Judeteana de Pensii Bacau a inceput distribuirea biletelor de tratament pentru seria a XVI a anului 2011 0 Comments

By Admin
luni, 31 octombrie 2011 | Posted in

Casa Judeteana de Pensii Bacau aduce la cunostinta printr-un comunicat pensionarilor si a asiguratilor care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru aceasta serie si care se afla pe listele de repartitie ca incepand cu data de 31.10.2011, Institutia noastra distribuie biletele de tratament pentru seria a XVI a anului 2011, cu data de plecare in statiune 11.11.2011.

Pensionarii si asiguratii aflati pe listele de repartitie, care sunt arondati Casei Locale de Pensii Onesti, vor putea sa isi ridice biletul de tratament de la Casa locala Onesti in data de 04.11.2011.

Casa de Pensii a primit pentru aceasta serie bilete de tratament, in statiunile unde Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament precum si in statiunile pentru care CNPP a finalizat incheierea contractelor de furnizari de servicii.

Astfel, pentru aceasta serie Casa Judeteana de Pensii are un numar de 257 de bilete de tratament pentru urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Baltatesti, Caciulata, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Nicolina, Olanesti, Pucioasa, Sangeorz, Sarata Monteoru, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Tg. Ocna, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei. Bizusa, etc.

La ridicarea biletului de tratament balnear titularul acestuia va prezenta cuponul de pensie din luna octombrie 2011

Casa Judeteana de Pensii Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Casa Judeteana de Pensii Bacau a inceput distribuirea biletelor de tratament pentru seria a XVI a anului 2011"