Polițiștii acționează pentru prevenirea și combaterea sustragerii produselor agricole | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Polițiștii acționează pentru prevenirea și combaterea sustragerii produselor agricole

10.9.11
Polițiștii băcăuani intensifică patrularea intercomunală, inventariază vehiculele cu tracțiune animală și verifică starea tehnică a utilajelor agricole depistate pe drumurile publice, în cadrul unor acțiuni de prevenirea și combatere a sustragerii produselor agricole de pe câmp, precum și pentru prevenirea implicării conducătorilor de utilaje agricole în evenimente rutiere.

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău acționează pentru prevenirea și combaterea sustragerii produselor agricole de pe câmp, precum și pentru prevenirea implicării conducătorilor de utilaje agricole în evenimente rutiere.

Astfel, în baza planului de măsuri întocmit la nivelul IPJ Bacău s-a dispus inventarierea, de către secțiile de poliție rurale a vehiculelor cu tracțiune animală și verificarea dotării acestora cu mijloace de semnalizare reflectorizante, verificarea stării tehnice a utilajelor agricole depistate pe drumurile publice în vederea stabilirii gradului de siguranță în exploatare. Totodată s-a dispus intensificarea patrulărilor intercomunale și includerea în itinerariile de patrulare a punctelor de acces de/din câmp, precum și a drumurilor de exploatare agricole în vederea prevenii și combaterii sustragerii de produse agricole.

Polițiștii vor desfășura activități de instruire a proprietarilor de terenuri agricole cu privire la măsurile ce pot fi luate de către aceștia pentru asigurarea integrității culturilor, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu