Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Polițiștii acționează pentru prevenirea și combaterea sustragerii produselor agricole 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 10 septembrie 2011 | Posted in

Polițiștii băcăuani intensifică patrularea intercomunală, inventariază vehiculele cu tracțiune animală și verifică starea tehnică a utilajelor agricole depistate pe drumurile publice, în cadrul unor acțiuni de prevenirea și combatere a sustragerii produselor agricole de pe câmp, precum și pentru prevenirea implicării conducătorilor de utilaje agricole în evenimente rutiere.

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău acționează pentru prevenirea și combaterea sustragerii produselor agricole de pe câmp, precum și pentru prevenirea implicării conducătorilor de utilaje agricole în evenimente rutiere.

Astfel, în baza planului de măsuri întocmit la nivelul IPJ Bacău s-a dispus inventarierea, de către secțiile de poliție rurale a vehiculelor cu tracțiune animală și verificarea dotării acestora cu mijloace de semnalizare reflectorizante, verificarea stării tehnice a utilajelor agricole depistate pe drumurile publice în vederea stabilirii gradului de siguranță în exploatare. Totodată s-a dispus intensificarea patrulărilor intercomunale și includerea în itinerariile de patrulare a punctelor de acces de/din câmp, precum și a drumurilor de exploatare agricole în vederea prevenii și combaterii sustragerii de produse agricole.

Polițiștii vor desfășura activități de instruire a proprietarilor de terenuri agricole cu privire la măsurile ce pot fi luate de către aceștia pentru asigurarea integrității culturilor, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Polițiștii acționează pentru prevenirea și combaterea sustragerii produselor agricole"