Finger Print @ Club Zenon ! | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Finger Print @ Club Zenon !

14.9.11
Friday at 11:00pm - Saturday at 5:00am

Club Zenon Onesti
Aleea Parcului 6, 601033 Onesti, Romania


Finger Print este un nume de scenă ales nu întâmplător, ci pentru a sugera identitate, unicitate, originalitate, personalitate. Pentru a-l caracteriza pe Finger Print trebuie spus că în tot ceea ce face pune pe primul loc calitatea. Numai astfel poate exista o permanentă deschidere către progres, mereu loc de mai bine. Totul, din respect pentru muzică, despre care aduce des aminte că este domeniu al artei, iar arta o consideră t...reapta supremă a creaţiei umane.Doreşte să se adreseze unui public cât mai complex, şi nu unuia de nişă, printr-un stil moderat în agresivitate, definit de melodicitate şi feeling.
Abordează de la house la techno, deschis fiind la influenţe din orice zonă a muzicii.Este adeptul seturilor variate, nu al celor liniare.Tehnica se remarcă printr-un stil de mixat armonios, care dă continuitate seturilor sale prin treceri line de la o atmosferă la alta.Vlad Fotia s-a născut în 1987, în Bacău.
A avut o copilărie plină de experienţe muzicale diverse, fiind influenţat în mare parte de tatăl său, un iubitor de muzică, posesor al unei mici colecţii de vinyl-uri şi casete audio.La începutul adolescenţei, în anul 2002, începe să acorde o atenţie mai specială muzicii electronice, la îndemnul unui prieten. Descoperă un feeling deosebit la acest gen, care îi stârneşte interes, iar interesul se transformă după puţin timp în pasiune.
În 2003 îşi propune să devină DJ. Încă de atunci vedea conceptul de DJ nu ca fiind cea mai la îndemână metodă de a ajunge în centrul atenţiei, ci ca tipul artistului care se evidenţiază prin prestaţie, şi mai puţin prin prezenţă. Urmează o perioadă în care învaţă să mixeze cu ajutorul soft-urilor dedicate DJ-ilor, ţinând în paralel pasul cu muzica electronică şi fenomenul clubbing.
În luna mai a anului 2005 are pentru prima oară acces la echipamente profesionale dedicate DJ-ilor, iar în luna decembrie are ocazia să pună pentru prima oară muzică în cadrul unui program de club.
În 2006 îl cunoaşte pe Nicu Barac, într-un moment în care acesta decidea să pornească o campanie prin care să racoleze, să instruiască şi să ofere şansă de afirmare unor tineri interesaţi să devină DJ-i. Sub îndrumarea lui Nicu Barac îşi perfecţionează tehnica prin punerea în practică a cunoştinţelor dobândite până atunci exclusiv cu ajutorul soft-urilor. De asemenea exersează construcţia setului în regim de comunicare cu publicul. Este şi momentul în care începe să folosească numele Finger Print.
Urmează o serie de petreceri cu el la pupitru în cluburi din Bacău precum Bahia, Insomnia, Bracing, Heaven, incluzând o scurtă rezidenţă la Club Insomnia.
Ca răsplată pentru potenţialul dovedit şi pentru activitatea de până atunci, în iulie 2007 obţine rezidenţa la Khemia Club, alături de Nicu Barac.
Perioada imediat următoare însemna pentru el contactul cu cel mai înalt nivel al scenei clubbing româneşti, implicând evenimente de anvergură, invitaţi de renume naţional şi nu numai, cu stiluri şi viziuni diferite. Cel mai important câştig în urma acestor experienţe a fost dezvoltarea capacităţii de apreciere a calităţii muzicii. Din asocierea acesteia cu mai vechile sale preferinţe în materie de muzică electronică a rezultat un stil propriu şi original, divers, dar cu graniţe bine delimitate. Noile principii şi concepţii au devenit apoi tot mai generale, evoluţia sa din plan profesional ducând până la modelarea în bine a caracterului şi personalităţii. Vârsta sa de 20 de ani de atunci reprezenta deci începutul perioadei de maturitate pe mai toate planurile. Debutează la Khemia în noiembrie cu un warm up pentru Mihai Popoviciu.
În 2008, Finger Print a facut parte din line up-ul unor petreceri cu artişti precum: Vania, Adrian Eftimie, Livio, Marika, Marco Briguglia, Zotist, NTFO, Jasc, Kozo, Herodot, Haute Culture, The Model, Topo, Horace Dan D., Şuie Paparude, Moffous (Croaţia), Jay Montes (Mexic).
Astfel, în 2009, la scurt timp după încheierea colaborării cu clubul Khemia, ocupă un loc 19 în clasamentul celor mai buni DJ-i rezidenţi din România în 2008, la Nights.ro Awards 2009.
Tot în 2009, se remarcă un eveniment la Hala de Muzică Bucureşti, cu Finger Print în deschidere pentru Jody Wisternoff şi The Model.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu