Târgu Trotuș – eveniment rutier cu victime | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Târgu Trotuș – eveniment rutier cu victime

31.8.11
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Onești s-au deplasat de urgență în localitatea Târgu Trotuș, la locul producerii unui eveniment rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

Din cercetări s-a stabilit că Elena L., de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism a pătruns pe contrasens, a acroșat în partea stângă spate un autovehicul condus din sens opus de Grigore M., de 57 de ani, după care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism la volanul căruia se afla Valentin L., de 45 de ani, și care circula în spatele autovehiculului condus de Grigore M.

În urma impactului autoturismul condus de Grigore M., a derapat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Gabriel V., de 44 de ani, care circula în spatele autoturismului condus de Elena L.

Ca urmare a producerii accidentului a rezultat decesul Mariei D., de 74 de ani, pasageră în autoturismul condus de Elena L.

Conducătorii auto Elena L., Grigore M., și Valentin L. au suferit vătămări corporale ușoare și au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul Onești.

Alți patru pasageri din autoturismul condus de Valentin L. au primit îngrijiri medicale la Spitalul Onești.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative, iar la Spitalul Onești le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

bc.politiaromana.ro/

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu