Ovidiu Momanu:”Valea Trotusului a spus adio fotbalului de liga a III-a” FCM Onesti va ramane cu grupele de copii, iar CS Caiuti, cel mai probabil, va juca in liga a IV-a | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Ovidiu Momanu:”Valea Trotusului a spus adio fotbalului de liga a III-a” FCM Onesti va ramane cu grupele de copii, iar CS Caiuti, cel mai probabil, va juca in liga a IV-a

3.8.11
Din pacate, dorinta de a continua in liga a III-a nu a fost indeajuns, ci e nevoie si de bani.

Ovdiu Momanu s-a lovit in dese randuri de refuzul oamenilor de afaceri onesteni care au alte interese decat acelea de a spijini sportul de pe malul Trotusului.

Unii au spijinit, altii s-au batut cu pumnul in pipet ca aduc bani, dar totul a rams la vorbe, iar FCM Onesti nu s-a inscris nici in liga a III-a si nici in liga a IV-a.

Totusi, e bine ca vor ramane grupele de juniori.

“Macar cu atata sa ramanem. Am vorbit si cu domnul Neghina si cu domnul Colpos sa sprijinm acesti copii si cred ca asa o sa afcem. Domnului Neghina, chiar i-am propus sa devina presedintele clubului”

Ovidiu Momanu> In Onesti, toata lumea se fereste de fotbal, in timp ce autoritatile locale ne invita urmarim fotbal de Champions League la televizor

Va reamintesc ca actionarii echipei FCM Onesti au solicitat sprijinul primarului in nenumarate randuri, dar nimic. 15.000 de lei era suma cu care trebuia sa contribuie alesul onestenilor, cu aprobarea Consiliului Local, dar daca lui nu ii place fotbalul….

Pentru domnul Lemnaru ….fotbalul e o pierdere de timp, iar oamenii trebuie sa mearga la munca nu sa piarda timpul uitandu-se la 22 de barbati care alearga dupa a o minge.

CS Caiuti, cel mai probail, va juca in liga a IV-a. Echipa nou-promovata nu apare in niciuna din cele sase serii. Se pare ca primarul comunei Caitui, Iulian Durlan, nu a reusit sa gaseasca fondurile necesare. Era si foarte greu!

Prelungiri.ro

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu