Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Tineri prinşi în flagrant în timp ce încercau să altereze memoriile unor aparate 0 Comments

By Admin
joi, 30 iunie 2011 | Posted in

Poliţiştii de investigare a fraudelor au prins în flagrant trei tineri din Oneşti, care, în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri din municipiul Bacău, au rupt sigiliile legal aplicate pe aparate şi încercau să le altereze memoriile pentru a obţine venituri ilicite

Poliţiştii de investigarea fraudelor din cadrul IPJ Bacău, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu sprijinul de specialitate al S.R.I.- Direcţia Judeţeană de Informaţii Bacău, i-au depistat în flagrant, la data de 26.06.2011, în jurul orei 03.00, pe C. Cristian, de 25 de ani, C. Andrei, de 22 de ani şi pe N. Cosmin, de 24 de ani, toţi din Oneşti, în timp ce încercau să altereze memoriile unor aparate videoelectronice cu câştiguri în bani pentru a obţine venituri ilicite.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că în perioada mai-iunie 2011 cei în cauză au determinat gestionara unei săli de jocuri din municipiul Bacău să-şi însuşească din gestiune diferite sume de bani, în interesul lor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 25.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de instigare la delapidare, folosirea într-o sală de jocuri de dispozitive prin a căror utilizare sunt alterate elementele de şansă prin care se modifică rezultatul jocului într-un joc de noroc şi rupere de sigilii.

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi au fost prezentaţi Judecatoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus pentru fiecare dintre cei trei măsura preventivă a interzicerii de a părăsi localitatea.

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Tineri prinşi în flagrant în timp ce încercau să altereze memoriile unor aparate"