Tineri prinşi în flagrant în timp ce încercau să altereze memoriile unor aparate

Poliţiştii de investigare a fraudelor au prins în flagrant trei tineri din Oneşti, care, în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri din municipiul Bacău, au rupt sigiliile legal aplicate pe aparate şi încercau să le altereze memoriile pentru a obţine venituri ilicite

Poliţiştii de investigarea fraudelor din cadrul IPJ Bacău, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu sprijinul de specialitate al S.R.I.- Direcţia Judeţeană de Informaţii Bacău, i-au depistat în flagrant, la data de 26.06.2011, în jurul orei 03.00, pe C. Cristian, de 25 de ani, C. Andrei, de 22 de ani şi pe N. Cosmin, de 24 de ani, toţi din Oneşti, în timp ce încercau să altereze memoriile unor aparate videoelectronice cu câştiguri în bani pentru a obţine venituri ilicite.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că în perioada mai-iunie 2011 cei în cauză au determinat gestionara unei săli de jocuri din municipiul Bacău să-şi însuşească din gestiune diferite sume de bani, în interesul lor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 25.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de instigare la delapidare, folosirea într-o sală de jocuri de dispozitive prin a căror utilizare sunt alterate elementele de şansă prin care se modifică rezultatul jocului într-un joc de noroc şi rupere de sigilii.

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi au fost prezentaţi Judecatoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus pentru fiecare dintre cei trei măsura preventivă a interzicerii de a părăsi localitatea.

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Categories

Ordered List

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  2. Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  3. Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate another link velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Definition List

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pages