Tineri prinşi în flagrant în timp ce încercau să altereze memoriile unor aparate | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Tineri prinşi în flagrant în timp ce încercau să altereze memoriile unor aparate

30.6.11
Poliţiştii de investigare a fraudelor au prins în flagrant trei tineri din Oneşti, care, în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri din municipiul Bacău, au rupt sigiliile legal aplicate pe aparate şi încercau să le altereze memoriile pentru a obţine venituri ilicite

Poliţiştii de investigarea fraudelor din cadrul IPJ Bacău, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu sprijinul de specialitate al S.R.I.- Direcţia Judeţeană de Informaţii Bacău, i-au depistat în flagrant, la data de 26.06.2011, în jurul orei 03.00, pe C. Cristian, de 25 de ani, C. Andrei, de 22 de ani şi pe N. Cosmin, de 24 de ani, toţi din Oneşti, în timp ce încercau să altereze memoriile unor aparate videoelectronice cu câştiguri în bani pentru a obţine venituri ilicite.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că în perioada mai-iunie 2011 cei în cauză au determinat gestionara unei săli de jocuri din municipiul Bacău să-şi însuşească din gestiune diferite sume de bani, în interesul lor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 25.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de instigare la delapidare, folosirea într-o sală de jocuri de dispozitive prin a căror utilizare sunt alterate elementele de şansă prin care se modifică rezultatul jocului într-un joc de noroc şi rupere de sigilii.

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi au fost prezentaţi Judecatoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus pentru fiecare dintre cei trei măsura preventivă a interzicerii de a părăsi localitatea.

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu