Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

S-a urcat băut la volanul unei maşini, a accidentat o persoană şi a fugit de la locul accidentului 0 Comments

By Admin
vineri, 17 iunie 2011 | Posted in

Poliţiştii din Oneşti au fost sesizaţi prin 112, la data de 15.06.2011, în jurul orei 19.00, despre faptul că pe DC 115 A, în comuna Mănăstirea Caşin s-a produs un accident rutier iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana lui J. Ioan, de 60 ani, din Oneşti, despre care au stabilit că în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal a pierdut controlul direcţiei de mers şi a acroşat-o, cu aripa dreapta faţă, pe V. Maria, de 35 ani, din localitate, care staţiona pe partea dreaptă a direcţiei de mers în afara carosabilului, după care a părăsit locul accidentului.

V. Maria a suferit vătămări corporale uşoare şi a fost transportată la Spitalul Oneşti, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea. Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto şi 0,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat pentru victimă.

Ambelor persoane le-au fost recolatate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efctuează cercetări faţă de J. Ioan sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Sursa: Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "S-a urcat băut la volanul unei maşini, a accidentat o persoană şi a fugit de la locul accidentului"