Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Parcare... cu două victime 0 Comments

By Admin
miercuri, 22 iunie 2011 | Posted in

La data de 21.06.2011, în jurul orei 14.00, R. Silvia , de 35 ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pieţii din Oneşti, a intenţionat să parcheze autoturismul în parcarea de pe partea dreaptă a sensului de mers, perpendicular cu bordura şi datorită neatenţiei, a apăsat pedala de acceleraţie şi a acroşat două persoane aflate pe trotuar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui M. Ioan, de 49 ani şi vătămarea corporală uşoară a lui B. Cătălin, de 32 ani, care au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Oneşti.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condusă la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Parcare... cu două victime"