Infracţiuni la regimul circulaţiei | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Infracţiuni la regimul circulaţiei

23.6.11
Poliţiştii din Oneşti, l-au depistat la data de 22.06.2011, în jurul orei 17.00, pe M. Gheorghe, de 44 ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autovehicul industrial pe strada Calea Mărăşeşti, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 22.06.2011, în jurul orei 17,30, C. Cristian, de 31 de ani, a fost depistat de către poliţişti în timp ce conducea pe DJ 252C, din localitatea Corbasca, o motocicletă cu o capacitate cilindrică de 124 cm3, fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor efectuate s-a mai stabilit că motocicleta era neinmatriculata iar numarul de inregistrare apartinea unui moped de 49 cm3 inscris la Primaria Corbasca.

In cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals şi conducere fără permis.

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu