Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Depăşire neregulamentară cu victime 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 28 mai 2011 | Posted in

La data de 26.05.2011, în jurul orei 09.00, C. Nicuşor, de 19 ani, din comuna Tg. Trotuş, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Tg. Trotus - Onesti, s-a angajat in depăşirea neregulamentară a unui autoturism, pe care l-a acroşat in partea stanga spate, proiectandu-l pe sensul opus de mers, in afara părţii carosabile.

Autoturismul depăşit era condus de P. Vasilica, de 39 ani, care a fost transportată la Spitalul Oneşti, pentru îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea. Totodată, urma accidentului, pasagera din autoturismul condus de P. vasilica, o tânără de 20 de ani a suferit vătămări corporale şi a rămas internată la Secţia Ortopedie a Spitalului Oneşti. Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă...Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Depăşire neregulamentară cu victime"