Incendiu în municipiul Onești | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Incendiu în municipiul Onești

31.3.12
Joi, 29 martie 2012, la ora 08.00, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a fost solicitată să intervină în municipiul Oneşti, strada Fântânele, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în apartamentul numitei J. E., în vârstă de 74 de ani, situat la parterul unui bloc de locuinţe de tip P+2.

Echipajele de intervenție au evacuat 7 persoane din apartamentele învecinate, precum şi proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul. Aceasta prezenta insuficienţă respiratorie în urma intoxicaţiei cu fum, precum şi dependenţă de insulină şi a fost preluată de echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti, care i-a acordat primul ajutor calificat şi a transportat-o la Spitalul Municipal Oneşti.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă efectul termic al unui aparat electric lăsat sub tensiune nesupravegheat, au ars piese de mobilier, aparatură electrocasnică şi materiale textile dintr-o cameră şi s-au degradat bunuri materiale din holul apartamentului.

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. Termoelectrica S.A. Bucureşti, Sucursala Electrocentrale Borzeşti.


Vineri, 30 martie a.c., la ora 00.53, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în municipiul Oneşti, strada Rediului, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în incinta unei societăți comerciale. La fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta la ghereta portarului societăţii. Construcţia era metalică, fiind izolată la interior cu polistiren şi carton.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă efectul termic al unui aparat electric lăsat sub tensiune nesupravegheat, a ars cabina portarului, pe o suprafaţă de circa 3 mp, precum şi bunuri casnice şi de mobilier din interiorul acesteia.

isubacau.ro

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu