Bujor (PSD): Societatea la care face referire ANI avea activitatea suspendată

Senatorul PSD Dumitru Marcel Bujor a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că firma SC Crismarob SRL a avut activitatea suspendată din luna februarie 2012 şi că şi-a declinat calitatea de administrator al altor două firme în momentul în care a obţinut mandatul de parlamentar.
Bujor a precizat că, în aceste condiţii, consideră că, în ceea ce îl priveşte, constatarea ANI nu este întemeiată. "Dacă este vorba de SC Crismarob SRL - eu până pe 19 decembrie 2012, când am devenit senator, am fost administrator la trei firme şi am ieşit din două firme iar SC Crismarob SRL, despre care este vorba - era suspendată din februarie 2012. Societatea era suspendată, nu a funcţionat, era şi la Registrul Comerţului înregsitrată ca suspendată", a precizat Bujor.
El a menţionat că a primit între timp o atenţionare de la ANI şi le-a comunicat faptul că SC Crismarob SRL avea activitatea suspendată la momentul câd a devenit senator.
"Eram eu cu soţia acolo, am ieşit de acolo, a rămas soţia, dar societatea, care era un chioşculeţ, era suspendată trei ani. ANI nu are dreptate, firma fiind înregistrată ca suspendată, nu ştiu dacă era cazul să se declară incompatibilitatea", a spus Bujor.


Sursa: Mediafax
Share on Google Plus

About Admin

0 Коммент.:

Trimiteți un comentariu