Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

50 lei / an locul de parcare in Onesti 0 Comments

By Admin
luni, 24 februarie 2014 | Posted in

50 lei fara TVA / an costa locul de parcare inchiriat de la Primaria Onesti. Sumele incasate intra in bugetul SC Domeniul Public si Privat. Prin regulamentul de organizare si functionare a sistemului de parcare cu plata aprobat de consilierii locali, onestenii au obligatia sa-si deszapezeasca locul de parcare si au dreptul asupra locului 24 de ore din 24. Mai ramane ca Primaria sa traseze locurile de parcare si sa le amenajeze.

Onestenii mai pot inchiria un loc de parcare in incinta blocului in care locuiesc, insa numai dupa ce angajatii Primariei le vor delimita. Anual, inchirierea unui spatiu costa 50 lei, fara TVA. In schimbul acestui tarif, firma Primariei, SC Domeniul Public si Privat, marcheaza cu vopsea locul de parcare si efectueaza serviciul de salubritate. Conform regulamentului de organizare si functionare a sistemului de parcare cu plata, onestenii au dreptul asupra locului de parcare 24 de ore din 24, iar in timpul sezonului rece au obligatia deszapezirii acestuia. „Procedurile de inchiriere a spatiilor de parcare s-au incheiat. De la sfarsitul anului 2013 am inceput sa atribuim aceste spatii, incepand din zona strazilor Daciei, Pinului, Buciumului, Marasesti. Chiar daca oamenii si-au manifestat intentia de a inchiria, nu am reusit sa marcam toate locurile de parcare. Mai sunt zone unde nu s-au marcat locurile, desi a fost data aprobarea inchirierii. Cand conditiile meteo vor permite, vom finaliza marcajul locurilor de parcare. Se mai pot aproba inchirieri de locuri de parcare, daca mai sunt locuri libere...Onesti Expres

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "50 lei / an locul de parcare in Onesti"