Speranţe la Rafo | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Speranţe la Rafo

3.1.14

Salariaţii Rafo Oneşti speră ca noul an să aducă o schimbare în activitatea rafinăriei, aşteptând, în prima săptămână, o soluţie clară, promisă de acţionarul majoritar privind viitorul acestui important agent economic, după mai bine de cinci ani în care instalaţiile au rămas în conservare şi în care niciuna dintre promisiunile patronatului nu s-a concretizat.
“Se pare că domnul Iakov Goldovskiy ar avea o intenţie foarte clară cu privire la Rafo. Spune că este pregătit pentru continuarea activităţii, dar nu avem nimic official”, a declarat liderul sindicatului Rafinorul, Ion Marian, conform Agerpres.
Potrivit acestuia, speranţele rafinorilor din Oneşti sunt susţinute şi de faptul că s-a reuşit să fie încheiat şi semnat cu administraţia Contractul Colectiv de Muncă pe anul 2014. “Acum aşteptăm cu speranţe să vedem ce ne aduce începutul de an”, a mai indicat Ion Marian.
Dar, deocamdată, nimeni din firmă nu ştie ori nu spune la ce ar putea apela Iakov Goldovskiy, cel care controlează societatea prin compania Petrochemical Holding GmbH. Unele zvonuri se referă la vânzarea pachetului majoritar. Surse din domeniul economic vorbeau, însă, luna trecută, de o situaţie de faliment la Rafo, dar acest spectru, apărut încă din 1999, nu s-a confirmat. A fost readus în atenţie şi în 2004, şi în aprilie 2005, şi în 2007.....focus-energetic.ro

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu