Select Menu

Slider

Travel

OLD

Cute

My Place

Slider

Racing

Videos

» » Colegiul Naţional „Grigore Moisil” din Oneşti in topul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Colegiul Naţional „Grigore Moisil” din Oneşti este pe locul al II -lea in topul de promovabilitate  la examenul de Bacalaureat, cu 97,73 % , din judeţul Bacău.

Colegiile Naţionale, în top
Î
n judeţul Bacău, după examenul de Bacalaureat, Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu” Bacău s-a clasat pe locul I, cu o rată de promovabilitate de 97,94%, urmat de Colegiul Naţional „Grigore Moisil” din Oneşti (97,73 %) şi Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” Bacău (96,93 %). De altfel, acestea sunt şi colegiile cu cei mai mulţi olimpici. În ceea ce priveşte şcolile generale, Şcoala „Spiru Haret” Bacău se situează în fruntea clasamentului. Aici, un elev a absolvit instituţia cu media 10 şi a obţinut şi 10 la Evaluarea Naţională. 

Privilegii pentru şcolile performante


Unităţile vor putea organiza separat concurs de ocupare a posturilor vacante * în general, colegiile naţionale sunt cele care vor avea această posibilitate * metodologia face referire la instituţiile de învăţământ care au obţinut rezultate bune la examene şi au elevi premiaţi la olimpiade
Şcolile de elită care au elevi performanţi la clase pot organiza individual concurs pentru ocuparea posturilor didactice vacante sau rezervate, din anul şcolar următor. Această prevedere apare în Metodologia mişcării de personal, recent publicată de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN). Pentru a fi organizat concurs separat, elevii şcolii respective trebuie să aibă rezultate notabile la testări şi examene naţionale şi să fi obţinut premii, premii speciale şi menţiuni la fazele internaţionale, naţionale şi interjudeţene a olimpiadelor şcolare şi a concursurilor recunoscute de MEN...ziarulevenimentul.ro

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu

Leave a Reply