Select Menu

Slider

Travel

OLD

Cute

My Place

Slider

Racing

Videos

» » » MTS intră la apa » Sportul pătrunde pe lista domeniilor ce vor fi descentralizate.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

La Oneşti-Bacău, se va infiinta un centru naţional regional, (gimnastică).După reorganizare, ministerul va rămîne cu o treime din angajaţi, cu federaţiile sportive şi cele 7 complexe naţionale.

Reorganizarea sportului românesc nu mai este ceva ce s-ar putea întîmpla cîndva, într-un viitor îndepărtat. Nu mai este un etern subiect de dezbatere, aşa cum a fost în guvernările anterioare.
Ministerul mai salvează ceva patrimoniu
Ieri seară, conducerea MTS lucra intens la proiectul de lege privind descentralizarea. "Pentru a nu renunţa la tot patrimoniul sportiv, ne-am propus să înfiinţăm şase centre naţionale regionale care vor fi administrate de MTS, a declarat Carmen Tocală, secretar de stat pe sport.
Acestea vor fi la Bistriţa Năsăud (atletism, gimnastică), la Cluj (judo, lupte), Hunedoara-Deva (gimnastică), Oneşti-Bacău (gimnastică), Iaşi (tir, canotaj), Brăila-Tulcea, Galaţi (nataţie, kaiac-canoe). MTS va mai înfiinţa şi un Centru Naţional de excelenţă, care va cuprinde cluburile Olimpia şi Triumf din Bucureşti.


Sursa: gsp.ro

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu

Leave a Reply