Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

În municipiul Oneşti va fi construit un parc industrial

Foto: www.onesti.ro
Pentru a redresa mediul de afaceri din zonă şi a crea locuri noi de muncă, în municipiul Oneşti se va construi un parc industrial. După cum a declarat primarul municipiului Oneşti, Laurenţiu Neghină, există fonduri de la Uniunea Europeana pentru amenajarea parcurilor industriale, iar la Oneşti trebuie atraşi oameni de afaceri care să investească. Mai mult, Primăria Oneşti încheie anul 2013 cu un excedent bugetar de 25 miliarde, bani care vor fi folosiţi pentru construirea acestui parc industrial. Oamenii de afaceri vor avea astfel un loc propice pentru desfăşurarea activităţii, cu toate utilitatile necesare, foarte aproape de oraş.
În parcul industrial care se va construi începând cu anul 2014 vor fi trase toate utilităţile necesare, se vor construi hale pentru amplasarea sediilor, dar vor exista şi suprafeţe de teren libere pentru cei care vor dori să-şi construiască propriile locaţii. Parcul se va construi pe o suprafaţă de 20 de hectare, proprietatea privată a municipiului Oneşti, iar dacă va fi cazul, ulterior, suprafaţa sa va putea fi mărită.

Chiriaşii noului parc industrial vor beneficia de o serie de facilităţi, constând în scutiri de la plate unor taxe şi impozite.
administratie.ro

0 comentarii

Scrie un comentariu

Imagini


SITE IN CONSTRUCTIE

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide