Transportau persoane fără a deține licență | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Transportau persoane fără a deține licență

20.7.13
La data de 19.07.2013, orele 10:30, un echipaj din cadrul Poliției mun. Oneşti în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DJ 115A din com. Caşin, l-a depistat pe C. Gheorghiţă, de 51 ani din localitate, care transporta contracost pe ruta Onești - Mănăstirea Cașin, 3 persoane, fără a deține licență de transport public de persoane.
În cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 281, ind.1, Cod Penal.
La data de 19.07.2013, în jurul orelor 15:30, polițiștii Secției 1 Poliție Bacău l-au identificat pe strada Narciselor, pe R. Culită de 52 ani din com. Căiuți, care transporta cu un autoturism călatori pe ruta Bacău-Oneşti, fără a deține documente legale.
În urma verificării documentelor s-a stabilit faptul că acesta nu deţine licenţă de transport.
Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Bacău l-au depistat la data de 19.07.2013, în jurul orelor 20:00, pe strada Narciselor din municipiu pe S. Vasile de 59 ani, din Onești, care transporta cu autoturismul călatori pe ruta Bacău-Oneşti, fără a deține documente legale.
În urma verificării documentelor s-a stabilit faptul că acesta nu deţine licenţă de transport.
În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului transportului rutier public, faptă prev. și ped. de art. 281,ind.1, Cod Penal.

2 Please Share a Your Opinion.:

Anonim spunea...

Felicitari .....ala cred ca nu a cotizat la timp,sau cum de l-au amendat???
Pt curiozitatea politiei Onesti mai sun cel putin 60 de ocazionisti pe toate rutele ba unii se lauda in amiaza mare ca aduna toti cate 30 pe saptamana sa nu fie deranjati.
In Onesti nu putem spune ca avem politie doar o adunatura de mafioti care actioneaza doar la comanda.

Anonim spunea...

ASa este.Daca nu cotizezi la timp nu poti trai cu .....organele.Te salta.

Trimiteți un comentariu