Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Cercetați pentru furt calificat 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 6 iulie 2013 | Posted in

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști Staţiunii Tg.Ocna a fost identificat A. Gheorghe, de 64 ani, din municipiul Roman, care în data de 29.06.2013, în jurul orelor 12:30, a sustras din vitrina unui magazin din localitate un telefon mobil în valoare de 350 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 208-209 Cod Penal.
La data de 05.07.2013 am fost sesizați de către agenții de pază de la un depozit de materiale feroase şi neferoase din municipiul Bacău, despre faptul că au reţinut două persoane care au sustras fier vechi din incinta depozitului.
În urma investigațiilor efectuate au fost identificați P. Petruţ de 23 ani, din com. Sarata şi P. Fernando Mihai 16 ani din Bacău, iar în apropierea acestora se aflau mai multe bucăţi de fier vechi.
Cei doi tineri au recunoscut că au pătruns în incinta depozitului de unde au sustras aproximativ 30 kg fier vechi cu o valoare de 30 lei pe care urma să-l valorifice la alt centru.
Prejudiciul a fost recuperat și predat reprezentanților societății.
În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. de art.208-209 C.Pen.
 •
La data de 06.07.2013, în jurul orele 04.30, o patrula de siguranţă publică l-a identificat pe D. Alexandru Nicolae de 17 ani din comuna Helegiu, care împreună cu alţi 4 tineri din comuna Helegiu, au furat 2 roţi de la autoturism, aflat în parcarea din str. Republicii.
Ulterior H. Constantin de 19 ani, M. Marius Gheorghiţă de 21 ani, P. Adi Andrei de 22 ani, toţi din comuna Helegiu şi S. Constantin de 18 ani, din mun. Oneşti, au fost depistaţi pe str. Mărăşeşti de către patrula de jandarmi din cadrul Detaşamentului nr. 3 Jandarmi Oneşti, având asupra lor cele 2 roţi furate.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 208 - 209 C.P., urmând ca după definitivarea cercetărilor să fie înaintat cu propunere legală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti
Inspectoratul de Poliție Bacău

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Cercetați pentru furt calificat "