Accident mortal in Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Accident mortal in Onesti

3.7.13
In jurul orei 9.30, la intersectia din Dalas a avut loc un grav accident rutier soldat cu decesul unuia dintre soferi. Dupa spusele martorilor, nerespectarea culorii rosii a semaforului a dus la producerea unui grav accident rutier urmat de decesul unuia dintre soferi. Un camion frigorific a izbit in plin un autovehicul Dacia. Conducatorul daciei a decedat in scurt timp de la producera accidentului.
Politistii sositi la fata locului au luat imediat masurile necesare.
Este de amintit ca in acest loc se intampla des accidente de acest fel, intrucat multi soferi ori nu se opresc la culoarea rosie a semaforului, ori nu observa din timp existenta acestuia. Cei mai multi dintre cei care au produs accidente in acest loc , au fost in trecere prin Onesti.
Preluare YouTube

Un sofer din Botosani a provocat un accident mortal la Onesti

În data de 03.07.2013, în jurul orelor 09.30, B. Marius Iulian, de 33 de ani, din municipiul Botoșani, conducând o autoutilitară cu direcția de mers Adjud – Brașov, pe strada A.I. Cuza din Onești, în zona intersecției cu str. V. Babeș, a pătruns pe culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de C. Vasile, de 54 de ani, din localitate, care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui C. Vasile, care, în drum spre spital a decedat. B. Marius Iulian a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

1 Please Share a Your Opinion.:

Unknown spunea...

In acea intersectie, daca vii din directia Kaufland, cand ajungi in intersectie si vrei sa te asiguri ca nu vin masini din partea stanga( Adjud - Brasov ) nu vezi nimic din cauza stalpilor, si a reclamelor puse exact in campul vizual. Alex C. ( Bacau )

Trimiteți un comentariu