Directorul Spitalului din Oneşti, propus pentru demitere după cazul „bebeluşilor inversaţi“ | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Directorul Spitalului din Oneşti, propus pentru demitere după cazul „bebeluşilor inversaţi“

26.6.13


Primarul Oneştiului, Laurenţiu Neghină, a cerut public demisia medicului chirurg Doru Androne, managerului Spitalului Municipal din Oneşti, după grava eroare în urma căreia doi bebeluşi au fost crescuţi timp de o lună de mame străine.

Motivul invocate de edil este acela că şeful spitalului a fugit de răspundere şi, în plin scandal, şi-a luat două zile de concediu.

Ceea ce s-a întâmplat este inadmisibil. Conducerea spitalului ar trebui demisă. Eu sunt foarte supărat că nu am fost anunţat şi că am aflat despre acest incident din presă. Practic, managerul l-a ţinut ascuns în spital crezând că nu va ieşi la suprafaţă, a explicat Neghină.

Totodată, edilul din Oneşti a convocat astăzi (n.r. – miercuri, 26 iunie 2013), la ora 10.00, consiliul de administraţie al spitalului şi a cerut un raport cu privire la cele întâmplate. Spitalul Municipal din Oneşti este subordonat administrativ Consiliului Local Oneşti. După şedinţa de astăzi, se va decide dacă Androne va rămâne sau nu în funcţie şi se vor aproba sau nu propunerile de sancţionare a personalului implicat în cele două naşteri.

Sursa: Adevarul

3 Please Share a Your Opinion.:

Anonim spunea...

mi se pare o tampenie ca primarul sa isi dea cu parerea ca d-ul dr.Adrone e de vina.si nu mi se pare corecta demiterea sa.nu a fost vina lui inversarea bebelusilor ci a personalului de la maternitate,special o fapta facuta cu rea vointa de o minte diabolica pentru a face rau unei persoane si a reusita sa faca rau tuturor cadrele din maternitate si managerul care nu are nici o vina.
sa fim seriosi,asta e un joc politic a domnului neghina.

Anonim spunea...

Pai na, mai sunt obligatii politice pe la mijloc, se poate ca DL Branzaniuc sa fie pe locul 2, e totusi Portocaliul care conduce Onestiul.

Anonim spunea...

vina apartine si asistentelor

Trimiteți un comentariu