Accident pe Calea Brasovului din Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Accident pe Calea Brasovului din Onesti

1.6.13
La data de 31.05.2013, în jurul orei 05.15, C. Adrian, de 37 ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Braşovului, pe fondul conducerii sub influența băuturilor alcoolice a intrat în coliziune cu un autotractor, care era staţionat pe prima bandă.
În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Municipal Onesti, unde a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
C. Adrian a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Sursa: Bacau.net

1 Please Share a Your Opinion.:

Anonim spunea...

eu nu inteleg un lucru...odata ce gasesti pe cineva ca,conduce sub influenta bauturilor alcoolice...crezi ca e prima si ultima oara cand o sa faca asa ceva???...l-ai prins in fapt,aceea persoana nu ar trebui sa mai aiba carnet de conducere niciodata!!(pericol public!!!)

Trimiteți un comentariu