Luminiţa Martin, directorul general al producătorului de bere Albrau din Oneşti: "Suntem complet ignoraţi de autorităţi" | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Luminiţa Martin, directorul general al producătorului de bere Albrau din Oneşti: "Suntem complet ignoraţi de autorităţi"

19.5.13
Luminiţa Martin, directorul general al producătorului de bere Albrau din Oneşti (Bacău), producătorul berii Zimbru şi Albrau, spune că producătorii independenţi sunt complet ignoraţi de autorităţi şi nu au fost niciodată consultaţi în proiectele de modificare legislativă.
„Deşi fabrica de bere este o capacitate de productie nouă (…), deşi investim permanent pentru a ţine pasul investitorilor străini, nu avem susţinere nici în faţa instituţiilor statului, dar nici în faţa persoanelor fizice şi juridice în plan naţional şi internaţional. Sperăm în stabilitatea legislativă a României şi în recunoaşterea şi respectarea producătorilor cu capital autohton“, a mai spus Martin pentru ZF.
Producătorii independenţi de bere au numai 9% din piaţa berii, dominată de multinaţionale, iar în ultimii ani au pierdut teren în favoarea marilor grupuri internaţionale. România este singura ţară din Uniunea Europeană în care numărul fabricilor de bere este în scădere.

Sursa: zf.ro

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu